Kuvituskuva, jossa lähikuva vedestä

KUNTOSALIETU ELÄKELÄISILLE JA TYÖTTÖMILLE

Kunnanhallitus on päätöksellään 22.1.2024 § 9 päättänyt, että kuntosalin käyttöetua jatketaan vuoden 2023 käytäntöjen mukaisesti tammi-, helmi- ja maaliskuun 2024 ajan. Eläkeläiset ja työttömät saavat käyttää korvauksetta kuntosalia eikä erillistä ilmoittautumista tarvita. Käyttäjien tulee merkata käynti kuntosalilla olevaan päiväkirjaan. Tavoitteena on saada kuntosaliin kulunvalvonta, jolla seurataan kaikkia käyttäjiä paremmin. Tavoitteena on, että uusi järjestelmä olisi […]

Kunnanhallitus on päätöksellään 22.1.2024 § 9 päättänyt, että kuntosalin käyttöetua jatketaan vuoden 2023 käytäntöjen mukaisesti tammi-, helmi- ja maaliskuun 2024 ajan. Eläkeläiset ja työttömät saavat käyttää korvauksetta kuntosalia eikä erillistä ilmoittautumista tarvita. Käyttäjien tulee merkata käynti kuntosalilla olevaan päiväkirjaan.

Tavoitteena on saada kuntosaliin kulunvalvonta, jolla seurataan kaikkia käyttäjiä paremmin. Tavoitteena on, että uusi järjestelmä olisi valmiina huhtikuun 2024 alusta lukien. Pohdimme alkuvuoden aikana käytäntöön liittyvistä asioista kuten kulkukorteista yms. Asiasta tiedotetaan viimeistään maaliskuussa.  

Kuntoilun merkeissä kohti kevättä!

Siirry takaisin sivun alkuun