PIMEET JA PINNALLA

Kuvituskuva, jossa vesihana, josta valuu vettä. Kuva on mustavalkoinen.

Kiinteistöjen jätevesijärjestelmien valvonta

Kysely koskee kirjeitse selvityspyynnön saaneita kiinteistön omistajia.

Lähikuva vaalean violeteista horsmankukista.

Kunnanviraston kesäsulku 8.7.-26.7.2024

Kunnanvirasto on suljettuna 8.7.-26.7.2024 ja tuolloin virastolla ei ole asiakaspalvelua. Hyvää kesää! Ajankohtaiset tapahtumat löydät: https://kaavi.fi/tapahtumat/ Muista myös liikkua heinäkuussa: https://kaavi.fi/tekemista-kaavilla/liikunta/ohjattu-liikunta/

Kaavin kesäliikuntakalenteri on julkaistu!

Kaavin kesäliikuntakalenteri on julkaistu! Tarjolla on monipuolista liikuntaa kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille maantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin. Ryhmät ovat maksuttomia eikä osallistuminen vaadi ennakkoilmoittautumista.

lapsia leikkimässä liikuntapuistossa

Liikunnallisen elämäntavan kehittäminen Kaavin kunnassa -hanke 

Itä-Suomen Aluehallintovirasto (ISAVI) on myöntänyt Kaavin kunnalle valtionavustusta 22 500 euroa liikunnallisen elämäntavan kehittämishankkeeseen. Valtionavustuksen lisäksi Kaavin kunta osallistuu hankkeen toteuttamiseen 22 500 euron omarahoitusosuudella. Hankeaika on 15.4.–31.12.2024.

uimaranta kesällä

Uimarannoista

Kaavin kirkonkylän uimaranta on tänään avattu. Uimakopit ovat sähkölukoilla auki klo 7.00-21.00. Luotosen ja Somparannan uimarantojen laiturit asennetaan paikalleen viikoilla 22-23.

Eläkeläisten kuntosalietu

Kuntosalietua eläkeläisille jatketaan

 ILOLLA – ryhmätoiminta Kaavilla

ILOLLA-hanke aloittaa ryhmäliikuntatoiminnan helmikuun alussa, ensimmäinen aloituskerta on tiistai 6.2.2024, toiminnan kellonaika 9-11. Pohjois-Savon Liikunnan puolesta toiminnan vetäjänä on joko Esa Pietikäinen tai Tanja Tukiainen ja toiminta kestää 2h / kerta, joillakin kerralla kesto 2,5h ja tämä ilmoitetaan ennakkoon. Toiminta sisältää keskustelevan ja vuorovaikutuksellisen tietoiskun päivän teemasta ja sen jälkeen toiminnallisen osion, joka voi sisältää […]

Kaavin valokuituhankkeen myyntiin uutta vauhtia

Kaavin valokuituhankkeen myyntiin uutta vauhtia

Pohjois-Savossa alkaa Kaikukorttikokeilu 1.2.2024

Alkavan Kaikukorttikokeilun tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten, perheiden ja ikäihmisten mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä. Kaikukorttitoiminnassa on mukana myös useita liikuntakohteita. Kaikukortilla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja kaikkiin niihin kulttuuri- ja liikuntapalveluihin, jotka kuuluvat valtakunnalliseen Kaikukortti-verkostoon.

Musta-valkoinen kuva Maarika Maurysta.

Pimeyden valoisat kasvot

Pureudutaanpa hiukan pimeyteen. Pimeys saattaa ensi näkemältä kuulostaa negatiiviselta tai pelottavaltakin, mutta todellisuudessa se on täynnä mahdollisuuksia, luovuutta ja iloa. Pimeydellä on siis moninaiset kasvot ja sitä voi katsoa monista eri näkökulmista.

Kuvituskuva, jossa naisella on hassu ilme. Nainen seisoo oven edessä, jossa Hengenvaara-kyltti

Kaavi brändää itsensä ihan pimeeksi

Kaavin kunta on ottanut brändityössään vahvuudekseen pimeän ja kunnan uusi brändi saa sloganikseen "Ihan pimee".

Työtä ja hyvinvointia nyt ja tulevaisuudessa Koillis-Savossa-hanke 1.10.2023 – 31.5.2025

Hankkeen päätavoitteena on haastavassa tilanteessa olevien työttömien henkilöiden elämänhallinnan ja -laadun sekä työ- ja toimintakyvyn parantaminen kohti työllistymistä.

Siirry takaisin sivun alkuun