Kansalaisopisto

Kuopion kansalaisopisto

Myös Kaavilla on mahdollista osallistua Kuopion kansalaisopiston kursseille ja kokea harrastamisen ja oppimisen iloa.

Ole parhaimmillasi siinä, mistä pidät. Meillä on kursseja sinulle liikunnasta musiikkiin ja kädentaidoista tietotekniikkaan. Olethan huomannut, että kursseillemme on jatkuva ilmoittautuminen netissä. Voit tutustua paikkakuntasi kurssitarjontaan ja ilmoittautua verkkokaupassamme osoitteessa uusi.opistopalvelut.fi/kuopio Joskus voi käydä niin, että huomaat olevasi mattimyöhäinen, ja kurssi on jo ehtinyt alkaa. Ei hätää, monille kursseille pääset mukaan myös kesken lukukauden, jos kurssilla on tilaa.

Joillekin kursseillemme voit osallistua myös etänä, jos kyseinen mahdollisuus on mainittu kurssikuvauksessa tai kurssin nimessä. Tämä sama koskee myös ilmaisluentojamme. Ei väliä, missä kurssi tai luento pidetään, sinä voit tulla mukaan omalta kotisohvaltasi.

Mutta puuttuuko meiltä vielä se sinun unelmiesi kurssi? Jos näin on, niin ole yhteydessä meihin joko paikkakuntasi yhteyshenkilön kautta tai lähettämällä viestiä kotisivujemme Palaute ja kurssitoiveet -sivun kautta. Me haluamme kuulla sinun kurssitoiveesi. Uudet ideat ja kehitysehdotukset ovat aina tervetulleita, me pyrimme toteuttamaan niitä mahdollisuuksien mukaan.

Ole utelias, opi ja toteuta itseäsi. Tule mukaan, meillä on paikka myös sinulle!

———————————————–

Hyvän elämän pääkaupunki

Terveyttä, elinvoimaa ja arjen rikkautta

Sivua päivitetty 25.6.2024 kello 12:17

Siirry takaisin sivun alkuun