ILOLLA – ryhmätoiminta Kaavilla

ILOLLA-hanke aloittaa ryhmäliikuntatoiminnan helmikuun alussa, ensimmäinen aloituskerta on tiistai 6.2.2024, toiminnan kellonaika 9-11. Pohjois-Savon Liikunnan puolesta toiminnan vetäjänä on joko Esa Pietikäinen tai Tanja Tukiainen ja toiminta kestää 2h / kerta, joillakin kerralla kesto 2,5h ja tämä ilmoitetaan ennakkoon. Toiminta sisältää keskustelevan ja vuorovaikutuksellisen tietoiskun päivän teemasta ja sen jälkeen toiminnallisen osion, joka voi sisältää […]

ILOLLA-hanke aloittaa ryhmäliikuntatoiminnan helmikuun alussa, ensimmäinen aloituskerta on tiistai 6.2.2024, toiminnan kellonaika 9-11.

Pohjois-Savon Liikunnan puolesta toiminnan vetäjänä on joko Esa Pietikäinen tai Tanja Tukiainen ja toiminta kestää 2h / kerta, joillakin kerralla kesto 2,5h ja tämä ilmoitetaan ennakkoon.

Toiminta sisältää keskustelevan ja vuorovaikutuksellisen tietoiskun päivän teemasta ja sen jälkeen toiminnallisen osion, joka voi sisältää lihaskuntoharjoittelua, tasapainoharjoitteita, aivojumppaa (bingoa, erilaisia tehtävärasteja) yms. Teemme kevätkauden alkupuolella helppoja toimintakyvyn testauksia, joita testataan uudelleen kevätkauden päätyttyä.

Jokainen ryhmään osallistuva saa ns. ILOLLA-kansion, johon kootaan kokoontumiskertojen aineistoa, kotiharjoitteluvinkkejä eli ns. kotitehtäviä. Joka toisella kerralla keitämme kahvit ja tarjoamme terveellisiä välipaloja. Ajatuksena eri keinoin ja toisiamme tsempaten lisätä osallistujien arki-aktiivisuutta ja fyysistä toimintakykyä.

Toiminta on avointa kaikille yli 65-vuotiaille Kaavin kunnan asukkaille. Ilmoittautumisia ei ennakkoon, paikanpäällä kuitataan läsnäolo ohjaajan listaan. Jokainen käy omien mahdollisuuksien mukaan ja osallistuminen toimintaan omalla vastuulla. Kevät- ja syksykauden teemoihin ja toiminnan sisältöön voi esittää toiveita ohjaajalle.

Siirry takaisin sivun alkuun