PIMEET JA PINNALLA

 ILOLLA – ryhmätoiminta Kaavilla

ILOLLA-hanke aloittaa ryhmäliikuntatoiminnan helmikuun alussa, ensimmäinen aloituskerta on tiistai 6.2.2024, toiminnan kellonaika 9-11. Pohjois-Savon Liikunnan puolesta toiminnan vetäjänä on joko Esa Pietikäinen tai Tanja Tukiainen ja toiminta kestää 2h / kerta, joillakin kerralla kesto 2,5h ja tämä ilmoitetaan ennakkoon. Toiminta sisältää keskustelevan ja vuorovaikutuksellisen tietoiskun päivän teemasta ja sen jälkeen toiminnallisen osion, joka voi sisältää […]

Lue lisää

Kaavin valokuituhankkeen myyntiin uutta vauhtia

Kaavin valokuituhankkeen myyntiin uutta vauhtia

Lue lisää

Pimeyden valoisat kasvot

Pureudutaanpa hiukan pimeyteen. Pimeys saattaa ensi näkemältä kuulostaa negatiiviselta tai pelottavaltakin, mutta todellisuudessa se on täynnä mahdollisuuksia, luovuutta ja iloa. Pimeydellä on siis moninaiset kasvot ja sitä voi katsoa monista eri näkökulmista.

Lue lisää

Kelan palvelut Kaavin kunnan asukkaille 1.1.2024 lähtien

Kelan asiointipiste Kaavin kunnan virastotalolla (Rantatie 1, Kaavi) lopettaa toimintansa 31.12.2023. Jatkossa Kela-asiointi tapahtuu puhelimitse tai verkossa. Ohessa Kelan tiedote asiasta.

Lue lisää

Työtä ja hyvinvointia nyt ja tulevaisuudessa Koillis-Savossa-hanke 1.10.2023 – 31.5.2025

Hankkeen päätavoitteena on haastavassa tilanteessa olevien työttömien henkilöiden elämänhallinnan ja -laadun sekä työ- ja toimintakyvyn parantaminen kohti työllistymistä.

Lue lisää

Siirry takaisin sivun alkuun