Saavutettavuusseloste

Kaavin kunta pyrkii takaamaan sivustojensa saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamista koskevan lain 306/2019 mukaisesti.

Sivusto on toteutettu teknisesti siten, että sen käyttäjälle näkyvä puoli täyttää AA-tason kriteeristön.

Sivuston sisällöt vastaavat suurilta osin Web Content Accessilibility Guidelines (WCAG) 2.1.:ssä esitettyjen vaatimusten julkiselle toimijalle asetettua tasoa A ja AA.

Ei saa­vu­tet­ta­vat si­säl­löt

Sivusto sisältää joitakin vanhempia asiakirjoja liitetiedostoina (pdf, doc, rtf), jotka eivät ole vielä saavutettavia. Tiedostojen käyttötarkoitus tarkistetaan ja ne päivitetään saavutettavaksi, kun tiedostoa seuraavan kerran korjataan tai päivitetään.

Pyydämme ottamaan yhteyttä jäljemmän Palaute-kohdan mukaisesti, mikäli tarvitset jotakin sisältöä saavutettavassa muodossa ennen uuden version julkaisua.

Esityslistat ja pöytäkirjat liitteineen julkaistaan liitetiedostoina (pdf), jotka eivät ole saavutettavia. Kaavin kunta ottaa vuoden 2024 aikana käyttöön Dynasty10-asianhallintajärjestelmän, jossa esityslistat ja pöytäkirjat julkaistaan.

Jotkin verkkosivuston linkit ohjaavat ulkopuolisille sivustoille ja sosiaalisen median kanaville, jotka eivät ole saavutettavia.

Saa­vu­tet­ta­vuus­se­los­teen laa­ti­mi­nen

Kaavin kunnan sivusto on julkaistu 2.12.2023. Tämä seloste on laadittu 29.12.2022. Seloste perustuu itsearviointiin ja teknisen alustan toteuttajan saavutettavuuden testaukseen. Sivustolle tehdään saavutettavuusauditointi vuoden 2024 aikana. Seloste tarkastetaan kerran vuodessa. Verkkosivuston ylläpitäjät tekevät sivustolla säännöllistä saavutettavuuden tarkistamista ja parannustyötä.

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen? Ilmoita siitä meille ja pyrimme korjaamaan ongelman ensi tilassa!

Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla. Kerro palautteessasi, mitä sivua tai asiaa palautteesi koskee.

Täytäntöönpanomenettely

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston saavutettavuusvaatimukset.fi-sivustolla kerrotaan, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto, saavutettavuuden valvonnan yksikkö:

Sivua päivitetty 29.12.2023 kello 13:53

Siirry takaisin sivun alkuun