Tietoa sivustosta

Kaavin kunnan verkkopalvelua ylläpitää Kaavin kunta.

Tekijänoikeudet

Kaavin kunnalla on kaikki oikeudet sivustolla julkaistavaan aineistoon, jos toisin ei ole mainittu. Verkkopalvelun sivuille voi tehdä linkityksiä ja tekstiä voi lainata, mutta kaikissa tapauksissa lähde on aina mainittava ellei muuta ei sovita. Muun aineiston käyttämisestä pitää aina sopia erikseen Kaavin kunnan kanssa.

Oikeudellinen vastuu

Verkkopalvelun sisältöä päivitetään ja se pyritään pitämään jatkuvasti ajan tasalla. Kaavin kunta ei vastaa virheiden tai sivuston käytön aiheuttamista välittömistä tai välillisistä kustannuksista tai vahingoista. Kaikissa tilanteissa verkkopalvelun tietojen oikeellisuutta, muuttumattomuutta ja ajantasaisuutta ei voida taata. Kaavin kunta ei ole vastuussa sivuston teknisistä häiriöistä johtuvista haitoista. Kaavin kunta ei myöskään vastaa niistä verkkoaineistoista, joihin Kaavin kunnan sivustolta on linkki. Kaavin kunta pidättää oikeuden tehdä sivustolle muutoksia tai rajoittaa sinne pääsyä pakottavista syistä.

Palaute

Verkkosivuston kautta lähetetty palaute ohjautuu nettivastaavalle. Palautelomakkeen kautta ei voi kuitenkaan laittaa vireille virallisia toimenpiteitä vaativia asioita. Palautelomakkeeseen ei saa myöskään syöttää arkaluontoisia tietoja, kuten henkilötunnuksia.

RSS-syöte

Käyttäjä voi tilata verkkosivuston RSS-syötteen, jolloin hän saa tiedon uusista ajankohtaistiedotteista tai julkaisuista.

Henkilötietojen käsittely

Verkkopalvelujen käyttäjien henkilötietoja ei kerätä. Käyttäjä voi ilmoittaa yhteystietojaan haluamallaan tavalla, jos hän haluaa esimerkiksi vastauksen palautteeseensa. Verkkopalvelun käytöstä kerätään tilastotietoa, kuten kävijämääriä, eri sivujen käyttöastetta sekä palvelun sisääntulo- ja poistumissivutietoja. Näitä tietoja hyödynnetään verkkopalvelun kehitystyössä.

Sivua päivitetty 11.12.2023 kello 15:09

Siirry takaisin sivun alkuun