Ateria- ja puhdistuspalvelut

Ateriapalvelujen pääperiaatteena on taata ruuan turvallinen ja taloudellinen laatu sekä resurssien tehokas hyödyntäminen eri olosuhteissa.

Puhdistuspalvelujen peruslähtökohtana ovat tilojen käyttäjien tarpeet, toimivuus ja taloudellisuus. Toimintoja kehitetään uusia laitteita ja työmenetelmiä hyödyntäen. Tavoitteena on turvata eri toimialojen puhdistuspalvelut mahdollisimman tasapuolisesti.

Erityisruokavaliot koulussa ja päiväkodissa

Kaavin kunnan ateriapalveluissa valmistetaan kaikki lasten ja henkilökunnan tarvitsemat lääkärin/terveydenhoitajan todistukseen perustuvat erityisruokavaliot sekä uskonnollisista tai eettisistä syistä rajoitetut ruokavaliot. Jos lapsi tarvitsee erityisruokavaliota tai hänen ruokavalionsa on uskonnollisista tai eettisistä syistä johtuen rajoitettu, vanhempien tulee täyttää Ilmoitus erityisruokavaliosta -kaavake ja palauttakaa se koulun/neuvolan terveydenhoitajalle. Lomakkeita löytyy myös terveydenhoitajilta. Lisäksi vanhemmat ovat aina tervetulleita keskustelemaan kaikista lastensa ruokailuun liittyvistä asioista ruokapalveluhenkilökunnan kanssa.

Erityisruokavalion tulee perustua aina lääkärin/terveydenhoitajan todistukseen ja ilmoitus on uusittava vuosittain aina toimintakauden alussa, viimeistään elokuussa. Lisäksi vanhempien ja henkilökunnan toivotaan ilmoittavan lasten poissaoloista myös koulun keittiöön, jos lapsella on hyvin yksilöllinen erityisruokavalio. Näin pystymme ateriapalvelussa paremmin palvelemaan erityisruokavaliota tarvitsevia henkilöitä.

Ruokalistat

Keskuskeittiön vuokra-astiat

Keskuskeittiöltä on mahdollista vuokrata astiastoja.

Pallas-sarja

  • Kahvikupit + asetit 50 kpl
  • Leipälautasia 35 kpl
  • Matala ruokalautanen 50 kpl


Pirtti-sarja

  • Leipälautasia 15 kpl

Vuokraamme myös ruokailuvälineitä ja kahvilusikoita.

Lisätietoa ja varaukset: Kirsti Vihonen, puh. 040 709 8310, kirsti.vihonen@kaavi.fi

Yhteystiedot

Ateriapalvelut
ruokapalveluesimies
Kirsti Vihonen
puh. 040 709 8310

Puhdistuspalvelut
siivoustyönohjaaja
Erja Heikkinen
puh. 040 152 1377

Koulukeskuksen siivoojat
puh. 0400 369 323

Virastotalon siivooja
puh. 0400 976 422

Sivua päivitetty 4.1.2024 kello 09:20

Siirry takaisin sivun alkuun