lapsia leikkimässä liikuntapuistossa

Liikunnallisen elämäntavan kehittäminen Kaavin kunnassa -hanke 

Itä-Suomen Aluehallintovirasto (ISAVI) on myöntänyt Kaavin kunnalle valtionavustusta 22 500 euroa liikunnallisen elämäntavan kehittämishankkeeseen. Valtionavustuksen lisäksi Kaavin kunta osallistuu hankkeen toteuttamiseen 22 500 euron omarahoitusosuudella. Hankeaika on 15.4.–31.12.2024. Hankkeen tarkoituksena on aktivoida kuntalaisia liikunnan pariin sekä hyötymään liikunnan merkittävistä terveysvaikutuksista.  Hankkeen tavoitteena on tukea kaavilaisten kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia sekä lisätä liikkumista kuntalaisten keskuudessa koko heidän elämänkulussaan. […]

Itä-Suomen Aluehallintovirasto (ISAVI) on myöntänyt Kaavin kunnalle valtionavustusta 22 500 euroa liikunnallisen elämäntavan kehittämishankkeeseen. Valtionavustuksen lisäksi Kaavin kunta osallistuu hankkeen toteuttamiseen 22 500 euron omarahoitusosuudella. Hankeaika on 15.4.–31.12.2024. Hankkeen tarkoituksena on aktivoida kuntalaisia liikunnan pariin sekä hyötymään liikunnan merkittävistä terveysvaikutuksista. 

Hankkeen tavoitteena on tukea kaavilaisten kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia sekä lisätä liikkumista kuntalaisten keskuudessa koko heidän elämänkulussaan. Tavoitteena on myös tukea ja vahvistaa perheiden omaehtoista liikkumista. Hankkeen kohderyhmänä ovat kaavilaiset, lapsista aina ikäihmisiin saakka. Lisäksi hankkeen erityisenä kohderyhmänä ovat vähän liikkuvat henkilöt. 

Kaavin kunta on palkannut 3.6.2024 alkaen liikunnanohjaaja (AMK) Riina Mannisen hankkeen toteuttamista varten. Mannisen työnkuvaan kuuluvat liikuntaneuvonta, liikuntaryhmien ohjaus sekä liikuntatapahtumien järjestäminen eri yhteistyötahojen kanssa. Hankkeen alkuvaiheessa toteutetaan kuntalaiskysely siitä, millaista ohjattua liikunta- ja terveystoimintaa Kaaville halutaan. Kysely koskee myös liikuntaryhmien toiminta-ajankohtia ja muuta käytännön toteutusta. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista. Vastauksia käsitellään luottamuksellisesti ja anonyymisti. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5–10 minuuttia. 

Linkki kyselyyn: https://forms.office.com/e/7vibCx5C5y 

Lisätietoja: 

rehtori-sivistysjohtaja Teemu Laasanen: teemu.laasanen@kaavi.fi+35844 753 0295 

liikunnanohjaaja Riina Manninen: riina.manninen@kaavi.fi, +358 44 753 0550 

Siirry takaisin sivun alkuun